Kitchen Orangery extends London Townhouse

 

Case Study

Kitchen Orangery For Townhouse


The owners of this townhouse decided to extend their kitchen with an orangery, creating a light and airy space to spend time in with their family

Have a Project Yourself?

Request a Brochure
Call Us: 020 8108 2922
 
 

Case Study Details


Nothing compares to the calming and bright atmosphere that an orangery provides. This property in London benefits from this orangery kitchen, which creates a space where the family can cook, eat and relax together. The choice of flooring, furniture and lighting creates the mood for the room, adding that degree of comfort, style and individuality. By combining the kitchen and living area, this orangery creates a communal space that the whole family can share; the owners can now enjoy this airy space together, whether than be for eating, relaxing or doing homework.

The Hampton Snow White finish to the orangery complements the entire design and structure of the property. Futhermore, the Victorian four-pane timber pattern on the windows and doors shows off the property’s architecture and brick finish. Two sets of double doors allow the living space to be extended out into the garden, an area which is really crucial when living in the city. Whether it is a formal affair, or a casual chat, this orangery is able to provide the setting for both.

 

Style


[required]

Paint Colour


[required]

Size


[required]

Case Studies


Image

Pool House

This award-winning pool enclosure was designed and manufactured by Hamptons, with curved glass to replicate the detail of two mid-19th century glasshouses on the property.

Read Case Study
Image

Rosleague Hotel

Tucked away near the beautiful Connemara town of Letterfrack, just fifteen kilometres from the buzzing town of Clifden, the Manor has been discreetly converted into a first-class hotel with the help of a Victorian style Hampton conservatory.

Read Case Study